Over ons

Comfort, originaliteit en klasse zijn de sleutelwoorden van het L42 Business Center. Onze meetingruimtes bieden je een optimale eventervaring in hartje Brussel, vlak bij de Europese en Belgische instellingen.

 

Over ons

Comfort, originaliteit en klasse zijn de sleutelwoorden van het L42 Business Center. Onze meetingruimtes bieden je een optimale eventervaring in hartje Brussel, vlak bij de Europese en Belgische instellingen.

Onze ploeg

L42 Business Center wordt gerund door een ondersteunend team van polyvalente evenementencoördinatoren,

die uw wensen grondig behandelen en zorgen voor alle kleine details die het verschil maken.

Wij zijn een team op menselijke maat dat nauw met u samenwerkt: samen bouwen we uw evenementen op maat en helpen we u uw doelstellingen te bereiken.

Onze geestesgesteldheid

Het in 2014 gebouwde L42 Business Center is smaakvol ingericht en voorzien van Vitra-designmeubilair en eersteklas materiaal. Kunstwerken uit de Uhoda-collectie zijn her en der verspreid over de locatie. Deze details creëren op natuurlijke wijze een uitnodigende ruimte waar iedereen zich op zijn gemak kan voelen en in de best mogelijke omgeving kan werken. Naast onze uitzonderlijke locatie is ons team volledig toegewijd aan het succes van uw evenement. Onze reactiviteit wordt regelmatig geprezen door onze klanten, die onze nauwgezette opvolging en de kwaliteit van de diensten die we aanbieden op prijs stellen. Gelegen in een passief gebouw in een van de drukste straten van Brussel, richt het L42 Business Center zich ook op het verminderen van zijn ecologische voetafdruk door keuzes te maken die duurzaamheid en groene ontwikkeling ondersteunen.


Laetitia Metela
Event & Public Relations Manager


Laetitia is iemand die je niet vaak hoeft te zien om te onthouden. Door haar aanwezigheid bij L42 sinds 2021 is ze een sleutelfiguur in de organisatie en communicatie van onze evenementen.
Laetitia is een echte hyper-sociale persoonlijkheid die de klant centraal stelt. Haar aandacht voor detail, gekoppeld aan haar solide administratieve achtergrond, stelt haar in staat om een complete ervaring te bieden, van concept tot voltooiing van uw evenementprojecten. Ze is methodisch en door haar ervaring kan ze anticiperen op de behoeften van haar klanten. Ze volgt haar projecten op met de zorg en aandacht die haar kenmerken.
Op persoonlijk vlak: Laetitia danst salsa en bachata. Haar passie voor ritme en scenische expressie wordt weerspiegeld in haar benadering van het werk: energiek, optimistisch en altijd in beweging.
Haar drive om unieke ervaringen te creëren, gecombineerd met haar aanstekelijke energie, is een stimulans voor ons allemaal.

 

Christophe Goetghebuer
Event Manager & Business Development


Sinds zijn komst eind 2022 heeft Christophe zijn 'magic touch' in ons team gebracht dankzij zijn diverse achtergrond. Met een diploma in politieke wetenschappen en kunstgeschiedenis is hij altijd gefascineerd geweest door de manier waarop kunst de diplomatie kan dienen en hoe ze met elkaar verweven kunnen worden om bruggen te slaan tussen culturen.

Bij L42 staat Christophe garant voor het uitmuntende niveau dat onze klanten verwachten. Zijn persoonlijkheid doet de rest en creëert warme menselijke relaties. Zijn oog voor detail en zijn vermogen om de ervaring van elke klant te personaliseren, maken van hem een aanwinst voor ons team.


Op persoonlijk vlak: Christophe heeft een passie voor kunst en sport, twee gebieden die elkaar volgens hem perfect aanvullen om lichaam en geest in balans te brengen. Zijn twee passies worden weerspiegeld in zijn inzet om evenementen te leveren die niet alleen mooi en goed gemaakt zijn, maar ook persoonlijk verrijkend zijn.

 

Liza Matviyets
Receptionist & Building Management


Liza, geboren in Oekraïne en opgegroeid in het zonnige Barcelona, is een synthese van verschillende culturen. Haar passie voor talen heeft ertoe geleid dat ze er vijf beheerst. Hierdoor navigeert onze polyglot van nature in een internationale omgeving. 

Liza begon haar carrière in de evenementenbubbel aan de operationele kant; ze wist altijd al dat ze er een carrière van wilde maken. Natuurlijk wilde ze een functie waarbij ze in het hart van de hoofdstad van Europa kon zijn. Haar juridische studies in combinatie met haar achtergrond in toerisme (hotels en hospitality) maken haar het perfecte Zwitserse zakmes om de eisen en nuances van onze industrie te begrijpen. Liza heeft een gave om mensen van alle rangen en standen met elkaar in contact te brengen.
Op persoonlijk vlak: Liza heeft een passie voor zingen en klassieke muziek, een combinatie die de deur opent naar nog meer verschillende culturen. Liza is ook een fervent sportster, wat past bij haar dynamische en veerkrachtige persoonlijkheid. Bij L42 belichaamt Liza de geest van openheid en uitmuntendheid die we bij elk project willen uitdragen.

 

"A quiet, comfortable and high tech place for work and for team meetings !"Dynamic Events, November 2018