parallax background
 

Wat kunnen we voor u doen?


L42 Business Center biedt u meer dan alleen evenementenruimte. We bieden ook een hele reeks diensten om u de best mogelijke ervaring te geven.

Bij L42 vindt u de ideale ruimte die aantrekkelijk is voor uw deelnemers en hen een werkomgeving biedt die bevorderlijk is voor concentratie en creativiteit. Om het succes van uw evenement te garanderen, staat ons team klaar om uw logistieke behoeften te beheren: catering, indeling van de ruimte, technische vereisten en meer indien nodig.

Elk detail telt!


 

Onze ruimtes

De vier zalen van L42 zijn geschikt voor groepen van 2 tot 100 personen. Maak de ruimte helemaal van jezelf door het meubilair en de apparatuur naar wens in te richten en maximaliseer het succes en de productiviteit van je evenement.

Modulaire ruimte

We vinden altijd de beste oplossing voor je inrichtingsbehoeften. Onze meubels kunnen op de klassieke manier worden geïnstalleerd, maar ze kunnen ook worden gebruikt om een ontspannen sfeer te creëren in een ruimte vol positieve energie. Alles is mogelijk, vraag maar raak.

Geluidsisolatie


Hoor je het lawaai van de weg? Nee? Dat is heel normaal: onze kamers zijn volledig geluiddicht. Zelfs in de drukste zakenwijk van Brussel hoor je geen claxon!

Audiovisuele apparatuur

Onze zalen zijn uitgerust met standaard audiovisuele apparatuur, zodat je je evenement vlot kunt laten verlopen: Full HD projectoren, Smart TV's, mobiele TV's, witte schermen, microfoons, luidsprekers, enz.

Meer specifieke behoeften?

Heb je meer specifieke of complexe audiovisuele vereisten? Geen probleem, wij werken samen met de beste AV-partners in de stad! Ze hebben allemaal een schat aan expertise en zijn zeer efficiënt in het voldoen aan de hoge verwachtingen van onze klanten. Onze partners kunnen geluids-, video- en lichtapparatuur leveren, maar ook apparatuur voor simultaanvertaling, livestreamingoplossingen, IT-apparatuur, gespecialiseerde technici en nog veel meer. Vraag een offerte aan en laat de rest aan ons over!

Onze vertrouwde leveranciers bieden altijd eten en drinken van de beste kwaliteit, met de nadruk op lokale producten en specifieke dieetwensen (veganistisch, glutenvrij of zuivelvrij). Gezonde en biologische opties zijn ook beschikbaar.

Koffiepauzes en staande lunches

Heb je een welverdiende pauze nodig voor die intensieve vergadering? Geniet van een snelle broodjeslunch, een meer verfijnd buffet, wat koekjes bij de koffie of een fruitsalade om bij te tanken. Wij kunnen alles organiseren wat je nodig hebt voor een lonende pauze.

Cocktails en drankjes

Drink met je groep een drankje om een productieve dag te vieren! Kies uit onze selectie Belgische bieren of geniet van een glas wijn. Honger? We kunnen ook een assortiment kleine gerechten organiseren om de dag in stijl af te sluiten!


Our partners

"A quiet, comfortable and high tech place for work and for team meetings !"Dynamic Events, November 2018